Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suklaakuorrutteeseen glyseriiniä

Vierailija
21.09.2016 |

Minulla on sacher kakun resepti, jossa kuorrutteeseen tulee suklaata, kermaa ja glyseriiniä 2 tl. Mikä vaikutus glyseriinillä on suklaakuorrutteessa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää kiiltoa.

Vierailija
2/5 |
21.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja vielä kysyisin, että onko sillä merkitystä, että kakun pohjaan ei tule leivinjauhetta vaan valkuaiset  vatkataan vaahdoksi. Mietin, että kohoaako kakku kun ei laiteta leivinjauhetta ollenkaan.

Vierailija
4/5 |
21.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo valkuaiset toimii ilmansitojana. Ei tule leivinjauhetta, koska se ei erikseen enää nouse vaan valkuaiset tekee sen kuohkeuden.

Vierailija
5/5 |
21.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos tiedosta! Ja vielä viimeisin kysymys. Onko valmiin pohjan rakenne, suutuntuma tai joku muu erilainen leivinjauheella nostatetussa taikinassa kuin vaahdotetuilla valkuaisilla kuohkeutta saaneessa taikinassa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan viisi