Voi vai margariini?
Kommentit (10)
Oivariinia täälläkin. Florat, Keijut sun muut ovat ihan kauheaa kuraa
Oivariini myös täällä. Margariini maistuu kamalalle, samoin voi (eri tavalla tosin).
Vaihtoehto 3: ei kumpikaan.
Voi on epäterveellisempää.
Meillä käytetään kasvirasvoja kyllä, mutta ilman lisäaineita ja liiallista prosessointia, eli margariiniakaan ei jääkaapistamme löydy.
Vierailija kirjoitti:
Vaihtoehto 3: ei kumpikaan.
Voi on epäterveellisempää.
Meillä käytetään kasvirasvoja kyllä, mutta ilman lisäaineita ja liiallista prosessointia, eli margariiniakaan ei jääkaapistamme löydy.
Ap kysyikin, kumpi on parempaa. Voi on minusta paremman MAKUISTA.
1. kylmäpuristettu oliiviöljy
2. voi
3. luomumargariini
Lisäksi rasvahappo kapseleita. Satunnaisesti muita öljyjä.
Keijua leivän päälle. Voita pullataikinaan. Rypsiöljyä paistinpannuun.
Oivariinia