Lue keskustelun säännöt.
Kantarellikastike/muhennos, miten onnistun?
03.09.2016 |
Ostin 2l tuota keltaista kotimaista kultaa, mutta en ole ikinä ennen tehnyt niistä mitään. Nyt ajattelen gnochien kaveriksi pyöräyttää niistä soosin. Erilaiseja fondeja löytyy, pippureita, kermaa, tuorejuustoa, sipulia jne.
Kommentit (4)
Mä paistan sienet aina samaan aikaan sipulin kanssa, ilman sipulia jotenkin turhan mautonta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paistat niitä kuivalla pannulla, kunnes niistä nesteet irtoavat ja haihtuvat. Lisää runsaasti voita ja paistele. Lisää jauhoa ja anna suurustua. Lisää sitten vettä ja kermaa sekä mausteita. Voit tietysti jättää tuon suurustamisjutun pois ja laittaa sekaan vaan kermaa (ja tuorejuustoa jos haluat). Anna kypsyä n. 15 minuuttia kevyellä lämmöllä. Mausteeksi riittää suola, pippuri ja yrtit. Itse laittaisin myös sipulia ja valkosipulia.