Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko omenapiirakassa skipata sokerin ja kananmunien vaahdotuksen?

Vierailija
25.08.2016 |

Ilman, että vaikuttaa rakenteeseen paljoa? Ei sähkövatkainta täällä enkä jaksaisi käsin vispata.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on sellainen pikaresepti, jossa jauhot, sokeri ja rasva sekoitetaan (siis ihan käsin), lisätään neste ja muna ja ihan hyvä siitä tulee.

Vierailija
2/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googleta kaikkien kehuma omenapiirakka. Ei vatkausta, helppo, nopea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antaisitko ohjeen? :) Kiitos. Ap

Vierailija
4/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmmm, täällä kun ei ole vuokaakaan niin pitää tehdä pellillinen. Toimiikohan tuo pellinkin kanssa? Ap

Vierailija
5/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikuttaahan se rakenteeseen niin, että ei tule kuohkeaa vaan tiivistä. Onhan niitä reseptejä, joissa tarkoituksella tehdään niin. Ihan syötävää tulee, etenkin jos syö heti tuoreena. Itse en tykkää vähänkään seisoneena.

Vierailija
6/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan vatkannut omenapiirakkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä käytä reseptiä, joka vaatii vatkausta. Hyvin yksinkertaista. Ohjeita löytyy googlesta " omenapiirakka uunipellillä" tai omenapiirakka+uunipelti. Piirakat ovat yleensä parhaimmillaan tuoreena, mutta jos piirakkapalaa lämmittää mikrossa, se maistuu vielä seuraavana päivänä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi seitsemän