Lampaanliha yököttää.
Onko muilla ongelmia syödä? Maku on hieman erilainen kuin nauta ja sika vai johtuuko se siitä kun lammasta ei paljoa Suomessa ole syöty? Ensipuraisu on siis ihan jees mutta se jälkimaku on jotenkin tökkivä. Ehkä sellainen miedon muovisen suolinen maku. Kenties sitä pitää vain opetella syömään kun moni ruoka yökkyytti lapsena mutta nyt uppoaa helposti.
Kommentit (7)
Lampaanliha on hyvää. Suomessa oikeastaan sitä ole syöty, totta, ja varmaan siksi sen maku tuntuu erilaiselta aluksi. Vähän samaan tapaan, kuin turkkilainen kaverini maistoi ekan kerran possunlihaa ja ei pitänyt siitä yhtään, koska ei Turkissa sitä oikein saa mistään. Mä opin pian tykkäämään siitä lihasta, se on nykyään mulle sellainen spessuherkku.
Vierailija kirjoitti:
Väärä paikka.mene aihe vapaa
Ihan vitun sama millä palstalla. Siirtäkää tää sitten vapaaseen aiheeseen modet!
Vierailija kirjoitti:
Väärä paikka.mene aihe vapaa
No voihan joku kiihottua syömisestäkin pässi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Väärä paikka.mene aihe vapaa
Ihan vitun sama millä palstalla. Siirtäkää tää sitten vapaaseen aiheeseen modet!
Rauhotu iso mies.Ihan rauhassa siiryt pois täältä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Väärä paikka.mene aihe vapaa
Ihan vitun sama millä palstalla. Siirtäkää tää sitten vapaaseen aiheeseen modet!
Rauhotu iso mies.Ihan rauhassa siiryt pois täältä.
MIES?!
Lampaan sisäfilee rillattuna ja vähän suolaa ja pippuria päälle. Nam !!! Parempaa saa hakea. Tosin kypsyysasteen kanssa saa olla tarkkana.
Väärä paikka.mene aihe vapaa