Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein niin hyvää ja helppoa feta-pinaattipiirakkaa...

Vierailija
12.05.2016 |

Rahkavoitaikina valion ohjeella, puolitetaan ja kaulitaan leivinpaperin päällä, täytteeksi ryöpättyä pinaattia, fetaa sekä musta- ja valkopippuria. Toinen puoli taikinasta päälle. Haarukalla reikiä kanteen ja voidellaan kananmunalla. Todella hyvää!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa ihanalta. Olen aina tehnyt filotaikinaan, varmasti tuo on hyvää, filoa ei aina saa lähikaupasta.

Vierailija
2/4 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen laittanut vastaavaan kastikkeeksi paholaisenhilloa, mikä makunautinto!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuulostaa ihanalta. Olen aina tehnyt filotaikinaan, varmasti tuo on hyvää, filoa ei aina saa lähikaupasta.

Tuo on tosi hyvää! Voisin kyllä kokeilla tehdä joskus filotaikinaakin. Mun mielestä joskus noissa valmistaikinoissa on vähän äklä maku, sen takia tein itse. Valmista filotaikinaa en ole kyllä maistanut.

Ap

Vierailija
4/4 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen laittanut vastaavaan kastikkeeksi paholaisenhilloa, mikä makunautinto!

ai pelkkää?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi yksi