Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

K-supermarketista saa taas kassleria kolmella eurolla

Vierailija
04.05.2016 |

Saksalaista lihaa ja paljon parempaa kuin suomalainen.

Kommentit (39)

Vierailija
1/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

kolme euroa kilo?

Vierailija
2/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raivostuttaa tuo halpuuttaminen eläinperäisillä tuotteilla.

Olkaa nyt hieman sivistyneempiä ja jättäkää nuo alelihat sinne tiskiin. Syökää kasviksia enemmän, älkää tehotuotettua rasvalihaa.

Tai edes kotimaista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kassleria, ei ikinä. Kalvoja ja jänteitä täynnä. En söis vaikka ilmaiseksi tarjottais .

Vierailija
4/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kassleria, ei ikinä. Kalvoja ja jänteitä täynnä. En söis vaikka ilmaiseksi tarjottais .

Höpöhöpö

Vierailija
5/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kolme euroa kilo?

Kyllä

Vierailija
6/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kassleria, ei ikinä. Kalvoja ja jänteitä täynnä. En söis vaikka ilmaiseksi tarjottais .

Et osaa valmistaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkään en osaa valmistaa. Ja inhoan mautonta sitkeää lihaa, jossa ruostoja, jänteitä ja kalvoja. Osaako joku antaa hyvän reseptin?

Vierailija
8/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kassler on ihan parasta. Te raukat ette osaa tehdä ruokaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raivostuttaa tuo halpuuttaminen eläinperäisillä tuotteilla.

Olkaa nyt hieman sivistyneempiä ja jättäkää nuo alelihat sinne tiskiin. Syökää kasviksia enemmän, älkää tehotuotettua rasvalihaa.

Tai edes kotimaista. 

Lihan pitää olla rasvaista ollakseen terveellistä.

Vierailija
10/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minäkään en osaa valmistaa. Ja inhoan mautonta sitkeää lihaa, jossa ruostoja, jänteitä ja kalvoja. Osaako joku antaa hyvän reseptin?

Pitkä kypsennys. Mausteet oman maun mukaan. Tärkein on miedossa lämmössä monta tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä grillaan kassleria. Marinointi oman maun mukaisella grillikastikkeella ja ei kun paistumaan

Vierailija
12/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki liha on mautonta, jos sitä ei mausta. Jänteet, kalvot ja rustot voi poistaa ennen kypsennystä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä grillaan kassleria. Marinointi oman maun mukaisella grillikastikkeella ja ei kun paistumaan

Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.

Vierailija
14/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis täh? Kypsennän grillamalla daiju!

Vierailija kirjoitti:

Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki liha on mautonta, jos sitä ei mausta. Jänteet, kalvot ja rustot voi poistaa ennen kypsennystä

Niitä ei todellakaan kannata poistaa!

Vierailija
16/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saslikki:

Mahdollisimman rasvaista kassleria

Sipulia renkaina

Etikkaa ja vettä 50/50

Laakerinlehtiä

Suolaa ja pippuria

(1-2rkl majoneesia)

Leikkaa liha n. 5cm paloihin. Laita isoon astiaan etikkaa, vettä, (majoneesia), laakerinlehdet, mustapippurit ja suolaa. Laita lihat ja sipulit marinadiin ainakin vuorokaudeksi. Kääntele välillä.

Laita lihat ja sipulit vartaisiin ja grillaa kypsäksi.

Vierailija
17/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis täh? Kypsennän grillamalla daiju!

Vierailija kirjoitti:

Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.

Et muuten kassleria kypsennä grillaamalla.

Vierailija
18/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö se ole jotain sianlihaa? Pthyi.

Vierailija
19/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jänteet, kalvot ja rustot ovat lihan terveellisimmät ainesosat. Vain tietämättömät hölmöt eivät syö niitä.

Vierailija
20/39 |
04.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siis täh? Kypsennän grillamalla daiju!

Vierailija kirjoitti:

Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.

Et muuten kassleria kypsennä grillaamalla.

No mitä helvettiä? :D miksi kassleria ei kypsentäisi grillaamalla?

16