Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nopeat jauhelihapihvit (7 min) by Sinkkumies

Vierailija
15.04.2016 |

Otetaan jauheliha pakkauksesta. Maustetaan, (pippuri, tinjami, mieto chili yms. mistä pidätkin) käännetään ympäri ja maustetaan toiseltakin puolelta.

Laitetaan paistumaan 4-5:lla. Avataan olut.

Kun liha paistunut n. puoliväliin, liha käännetään (itse tykkään rosee medium) ja lihaan painellaan kananmunan menevä painanne. Lisätään kananmuna. Maustetaan kananmuna kirvelillä, (salvialla) rakuunalla, Juodaan lisää olutta. Kun liha omasta mielestäsi valmis (esim. medium) otetaan liha pois pannulta ja nautitaan salaatin (ja) tai wokin kanssa. Riisiäkin voi lisätä annokseen.

Sinkkumies

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mainio ohje.

Vierailija
2/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

😨😨😨😨😨😨😨

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein hyvä

Kunhan jauheliha on kunnollista esim tuoreena jauhettua naudan paistia. Pihvikarja parasta

En jättäisi mediumiksi mitään vakuumijauhelihaa

Vierailija
4/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on timjami.

Vierailija
5/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuija kirjoitti:

Se on timjami.

Hups! Niimpä taitaa olla.

Sinkkumies

Vierailija
6/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuli nälkä. Kiva ohje!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai tuo menis jossain 2 promillen humalassa

Vierailija
8/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan! Aina ei tarvitse kahta tuntia säätää, jotta voi saada hyvää ruokaa!

Hyvä sinä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kai tuo menis jossain 2 promillen humalassa

Eipäs ilkeillä! Ihan hyvä pika-ateria kunhan osaa valita sellaiset mausteet mistä itse pitää tämän kanssa. Itsellänikin kesti muutaman kerran kokeilla, että ne sai kohdilleen. 

Sinkkumies

Vierailija
10/10 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheliha kannattaa paistaa kypsäksi.

Jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kolme