Nopeat jauhelihapihvit (7 min) by Sinkkumies
Otetaan jauheliha pakkauksesta. Maustetaan, (pippuri, tinjami, mieto chili yms. mistä pidätkin) käännetään ympäri ja maustetaan toiseltakin puolelta.
Laitetaan paistumaan 4-5:lla. Avataan olut.
Kun liha paistunut n. puoliväliin, liha käännetään (itse tykkään rosee medium) ja lihaan painellaan kananmunan menevä painanne. Lisätään kananmuna. Maustetaan kananmuna kirvelillä, (salvialla) rakuunalla, Juodaan lisää olutta. Kun liha omasta mielestäsi valmis (esim. medium) otetaan liha pois pannulta ja nautitaan salaatin (ja) tai wokin kanssa. Riisiäkin voi lisätä annokseen.
Sinkkumies
Kommentit (10)
Oikein hyvä
Kunhan jauheliha on kunnollista esim tuoreena jauhettua naudan paistia. Pihvikarja parasta
En jättäisi mediumiksi mitään vakuumijauhelihaa
tuija kirjoitti:
Se on timjami.
Hups! Niimpä taitaa olla.
Sinkkumies
Kai tuo menis jossain 2 promillen humalassa
Aivan! Aina ei tarvitse kahta tuntia säätää, jotta voi saada hyvää ruokaa!
Hyvä sinä!
Vierailija kirjoitti:
Kai tuo menis jossain 2 promillen humalassa
Eipäs ilkeillä! Ihan hyvä pika-ateria kunhan osaa valita sellaiset mausteet mistä itse pitää tämän kanssa. Itsellänikin kesti muutaman kerran kokeilla, että ne sai kohdilleen.
Sinkkumies
Jauheliha kannattaa paistaa kypsäksi.
Jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.
Mainio ohje.