Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Feta-pinaattipasteijat (uusin Pirkka-lehti), millä voisi korvata osan fetasta?

Vierailija
02.04.2016 |

Muuten oikein hyviä ja rakenne ok, omaan makuun hirmu suolaista. Käviskö mascarpone, jos laitan kahvin suodatinpaperin läpi, ettei tule liian kostea sisus? Muita ideoita?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuusto?

Vierailija
2/5 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liota fetaa vedessä muutama tunti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raejuusto?

Vois olla hyvä kans! Mulla käy pää tyhjällä, en oikein käytä pinaattia kuin letuissa ja salaateissa, ei tule makuyhdistelmiä mieleen. ap

Vierailija
4/5 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liota fetaa vedessä muutama tunti.

No tämäkin, kiitos! 

Eli teenpä uuden koesatsin, näistä oli iso apu, kiitos!

Vierailija
5/5 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tofu on ihan syötävää kun opettelee muutaman kerran maisetelemalla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä kahdeksan