Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kuinka kauan possun lavasta suikaloituja lihoja pitää hauduttaa?
26.03.2016 |
Mies oli ostanut hirveän köntin suikaleita, jotka on possun lavasta. Yleensä teen aina rypsiporsaan suikaleita, joissa haudutusaika se 40min. Mitenköhän näissä?
Kommentit (3)
Riippuu suikaleiden paksuudesta ja siitä, ruskistatko niitä ennen hauduttamista. Ohuet suikaleet ja ruskistus, niin 15 minuutissa ovat padassa kypsiä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
possun lapa on sitä kaikista sitkeintä. ja onhan rypsiporsaan suikaleetkin tosi ohuita, ja silti pitää 40 min hauduttaa
Alue: Aihe vapaa
semmonen tunti