Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskaltaako vanhaksi mennyttä mantelimassaa käyttää

Vierailija
26.03.2016 |

Niin? Vai heitänkö suoraan roskiin? Kyseessä avaamaton DrOetker paketti. Piirakassa ajattelin käyttää

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voi käyttää. Jos on kamalan kuivunut, niin notkistaminen on vaikeaa.

Vierailija
2/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän riippuu täysin siitä kuinka vanhaa. Päiväys eilen, viime vuonna vai viime vuosituhannella?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päiväys oli vuoden vaihteessa. Löytyi kaapin perältä :( Käyttäisittekö?

Vierailija
4/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo

Vierailija
5/5 |
26.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, siis notkistaminen on tuo kynnyskysymys. Teen fantasiakakkuja harrastukseksi ja ainahan niitä kuivaneita marsipaaneja ja sokerimassoja löytyy kaapista. Niin kauan voi ihan hyvin käyttää, kun sen saa käyttäytymään sopivasti.

Notkistaessa kuivunutta massaa pitää käyttää sopivassa suhteessa lämmittämistä ja vettä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan viisi