Miksi ne maalattavat pääsiäismunat pitäisi tyhjentää?
Tuoreet munat voi maalata tyhjentämättä ja vetää sitten huiviin pääsiäisen jälkeen. Miksi nähdä turhaa vaivaa.
Kommentit (11)
Mihin pistät koristeeks moisen munan? Kiva kun se hajoo ja liemet on pitkin pöytää tai asetelmaa.
Vierailija kirjoitti:
ne pilaantuu
Muutamassa kuukaudessa ;-)
Mä just mietin että jos keittäs ne ensin ja maalais..
Keittetty muna haisee aika ikävältä.
Vierailija kirjoitti:
Mä just mietin että jos keittäs ne ensin ja maalais..
Vierailija kirjoitti:
Mä just mietin että jos keittäs ne ensin ja maalais..
Keitä sipulin kanssa. Ei tarvitse sitten maalata.
Vierailija kirjoitti:
Mä just mietin että jos keittäs ne ensin ja maalais..
Toimii, mutta menevät aika nopeasti syömäkelvottomaksi, mutta saattavat saattaisivat toimia koristeena "ikuisesti" ;-)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä just mietin että jos keittäs ne ensin ja maalais..
Toimii, mutta menevät aika nopeasti syömäkelvottomaksi, mutta saattavat saattaisivat toimia koristeena "ikuisesti" ;-)
Siis ei ole aikomustakaan niitä syödä. Kananmuna-allergia nääs.
Vierailija kirjoitti:
Keittetty muna haisee aika ikävältä.
Vierailija kirjoitti:
Mä just mietin että jos keittäs ne ensin ja maalais..
Housus haisee ;-)
Muistelen joskus lukeneeni että jos keittäisi kauan, puoli tuntia tai jotain, niin saisi säilyvän koristemunan.
Jos haluaa säästää ne tuleville vuosille.