Pitäisikö tuo puinen lekkuulauta jotenkin käsitellä ja millä?
Rypsiöljyllä vai millä ja kuinka usein?
Millainen leikkuualusta on hygieenisin?
Kommentit (4)
Itsekin suosittelen parafiiniöljyä. Tokihan voit sen melkein millä tahansa ruokaöljyllä öljytä, mutta esim rypsiöljy härskiintyy siinä nopeaa. Levitä öljyä kunnolla, anna imeytyä ja pyyhi ylimääräiset öljyt pois. Toista vuorokauden kuluttua.
Terkuin ravintolakokki
TASOHÖYLÄÄN JA MILLI POIS, LAUTASI ON TULLUTKIN TASOHÖYLÄSTÄ...
Voit sen käsitellä just vaikka rypsiöljyllä tai parafiinillä ym. Mitään tarvetta käsittelyyn ei ole, mutta käsittelemätön ei oikein kestä kosteutta, esim. tomaatin leikkaamista. Vertailun voi lukea täältä: http://www.iltalehti.fi/asuminen/2014111318833975_an.shtml
Itse suosin puisia lautoja, mulla on eri laudat lihalle, kalalle, leivälle, vihanneksille jne. Ja ne hyvät veitset.
Parafiiniöljyllä!