Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitäisikö tuo puinen lekkuulauta jotenkin käsitellä ja millä?

Vierailija
05.02.2016 |

Rypsiöljyllä vai millä ja kuinka usein?
Millainen leikkuualusta on hygieenisin?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parafiiniöljyllä!

Vierailija
2/4 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekin suosittelen parafiiniöljyä. Tokihan voit sen melkein millä tahansa ruokaöljyllä öljytä, mutta esim rypsiöljy härskiintyy siinä nopeaa. Levitä öljyä kunnolla, anna imeytyä ja pyyhi ylimääräiset öljyt pois. Toista vuorokauden kuluttua.

Terkuin ravintolakokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

TASOHÖYLÄÄN JA MILLI POIS, LAUTASI ON TULLUTKIN TASOHÖYLÄSTÄ...

Vierailija
4/4 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit sen käsitellä just vaikka rypsiöljyllä tai parafiinillä ym. Mitään tarvetta käsittelyyn ei ole, mutta käsittelemätön ei oikein kestä kosteutta, esim. tomaatin leikkaamista. Vertailun voi lukea täältä: http://www.iltalehti.fi/asuminen/2014111318833975_an.shtml

Itse suosin puisia lautoja, mulla on eri laudat lihalle, kalalle, leivälle, vihanneksille jne. Ja ne hyvät veitset.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme viisi