Teen huomenna juhlaruokaa, mutta
onko valitsemani ruokalaji sittenkään legitiimien keskiluokkaisten makutottumusten mukainen?
Tein uuden vuoden lupauksen, että tänä vuonna teen joka sunnuntai erityisen hyvää ruokaa, tavallaan juhla-aterian.
Haluaisin huomenna tehdä yhtä lempiruoistani: kermaista savulohipastaa. Minua kiinnostaa, pitävätkö muut sitä legitiimin keskiluokkaisen maun mukaisena valintana juhlavaksi ruoaksi.
Pastaan tulee vain vähän aineita: kylmäsavulohta, sipulia, punaista paprikaa, pakasteherneitä, kuohukermaa, suolaa ja mustaapippuria. Se tarjotaan täysjyväspagetin kanssa.
Terveisin Asemastaan epävarman keskiluokan edustaja
Kommentit (4)
Etkö voisi nostaa sitä edellistä ketjuasi? Vai tuliko siihen liian asiallisia kommentteja, ettei toiminut trollille halutulla tavalla?
Tuoon Anican työpaikkaruokailun tasoa. Paprika on tosi omituinen seuralainen kirjolohelle, ja miksi siinä on herneitä?