Älkää ostako kilohinnaltaan halvinta sinappijauhetta!!
Siitä tehty sinappi on kuin vehnäjauhoista tehtyä. Ei mitään potkua! Ottaa päähän, tykkään itse tehdystä sinapista ja ostin tuon kilon pussin, jotta saa tehtyä sitä useamminkin tässä. Kyllä meni ihan hukkaan, ei ole tujuisuutta eikä väkevyyttä YHTÄÄN!!
PRKL!!
Kommentit (23)
Olisit edes sanonut että mitä ostit.
"Golden Mustard" lukee pussissa. Kilon pussi. Ihan vehnäjauhoo. Sinne meni hukkaan kermat ja konjakit. Puhumattakaan itse sinappijauheesta.
Ap
Ja minkä merkkistä jauhetta oli ?
Onko kokemusta muista jauheista ?
Ilmeisesti se Colman's ois sit parasta. Keltanen peltipurkki.
Ap
Jos et osannut tehdä.
Oletko joskus tehnyt hyvää sinappia.
Pitääkö keittää ettei jää jauhoiseksi ?
En osaa tehdä sinappia. Yhden kerran ole tehnyt kauan sitten.
Kyllä mä oon ihan hyvää ja riittävän vahvaa saanut siitä kilonkin pussista.
Olen ostanut aina sitä Colmansia just siksi, että siitä tietää mitä se on. Ei tarvitse arvailla. Ja se on kans aika hieno purkki.
Mulle kävi jo viime vuosituhannella ihan sama juttu. En muista varmuudella pussin nimeä kilon pussi muistaakseni ja kerran vain tuli yritettyä sipapin tekoa pussista. Ei ollut minkään makuista. Ainakaan oma salainen resepti ei sillä jauheella onnistunut. Nyt kun ajattelen niin siitä olisi ehkä voinut yrittää joitan ranskalaistyyppistä yrittää tehdä mutta sinnoin en oivaltanut.
No hyvä, etten ostanut sitä :) Meinasin.
Asiasta toiseen, miksi mun sinappi on aina aivan litkua? Tein tänään taas ja on kunnon lirua :( Ohjeen mukaan tein. Voiko olla, että keitin sitä liian kauan?
Vierailija kirjoitti:
No hyvä, etten ostanut sitä :) Meinasin.
Asiasta toiseen, miksi mun sinappi on aina aivan litkua? Tein tänään taas ja on kunnon lirua :( Ohjeen mukaan tein. Voiko olla, että keitin sitä liian kauan?
Minunkin reseptillä tulee melko juoksevaa litkua.
Kyllä osaan sinappia tehdä ja yleensä siitä on tullut niin vahvaa, että on joutunut hönkäilemään kun on laittanut sitä vähänkin liikaa. Nyt ei ruokalusikallinenkaan tuntunut yhtään missään. Sinappijauhe ei sinänsä vaadi keittämistä, vain kastumisen. Jos sinappiin lisätään kananmunaa tai perunajauhoa, niin sitten siitä tehdään kiisseli.
Ap
Jos laittaa liikaa nestettä tulee lirua. Se tosin yleensä paksuuntuu ajan myötä.
Vierailija kirjoitti:
Ilmeisesti se Colman's ois sit parasta. Keltanen peltipurkki.
Ap
Colmans on kaikista paras.
Onko muutakin sinappijauhetta kuin colman's?...
Huh, olin juuri ostamassa 100kg halpaa sinappijauhetta.
Kannattaa OIKEASTI tutkia ennen hutkimista. Täysin samaa tavaraa on esim prisman 10€/kg kuin tuo Colman´sin 35€/kg. Tutkittu moneen kertaa itse sisältö ja se on aivan samasta raaka-aineesta tehty. Logo maksaa Colmansilla HIEMAN enemmän.
Kannattaa lukea tuoteseloste paketin kyljestä.
HUH!, Onneksi varoitiut. TVÄistin luodin siis. Kiito sulle!