Mitä eroa on paahtopaistilla ja sisäpaistilla?
Kommentit (6)
Sisäkaista piti olla sisäpaistia. Mistä nää IPadin automaattikorjaukset saa pois päältä?
Vierailija kirjoitti:
Kysyin kerran lihatiskiltä ja sain neuvoksi, että paahtopaisti sopii paremmin kokonaisena paistettavaan paistiin, kun taas sisäkaista kannattaa käyttää ruokiin, jossa paisti leikataan kuutioiksi, esim. palapaistiin tai karjalanpaistiin.
Ei kannata, koska sisäpaisti kuivuu.
Mies
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysyin kerran lihatiskiltä ja sain neuvoksi, että paahtopaisti sopii paremmin kokonaisena paistettavaan paistiin, kun taas sisäkaista kannattaa käyttää ruokiin, jossa paisti leikataan kuutioiksi, esim. palapaistiin tai karjalanpaistiin.
Ei kannata, koska sisäpaisti kuivuu.
Mies
Miten se kuivuu, jos tekosellaan on karjalanpaisti/palapaisti? Jossa siis lihat ui liemessä...?
Sisäpaistissa on selkeämmät lihansyyt, ei ole niin sileä kuin paahtopaisti. Eri kphta naudassa.
Kysyin kerran lihatiskiltä ja sain neuvoksi, että paahtopaisti sopii paremmin kokonaisena paistettavaan paistiin, kun taas sisäkaista kannattaa käyttää ruokiin, jossa paisti leikataan kuutioiksi, esim. palapaistiin tai karjalanpaistiin.