jäinen jauhelihaköntti huoneenlämmössä
Hitto kun ottaa päähän. Otin kilon jauhelihaköntin suojapakkauksessaan pakkasesta hetkiseksi huoneenlämpöön ja tarkoitus oli laittaa se jääkaappiin töihin lähtiessä ja tehdä illalla siitä ruokaa. No unohdin sen tietysti laittaa. Onko liha jo ihan pilalla neljän aikaan? Liha oli vielä ihan jäässä lähtiessä
Kommentit (8)
No minä söisin. Oon monesti jättänyt pienemmänkin köntin sulamaan keittiön pöydälle
Kilo on iso köntti jauhelihaa. Kyllä varmasti sen vielä voi ruuaksi laittaa illalla, ei ehkä ole sisältä vielä ehtinyt sulaakaan.
No jos ei ole muuttunut harmaaksi niin söisin kyllä
No ei todellakaan ole mihinkään mennyt jos jopa suojapaukkauksessa on. Ei ole edes sulannut sisältä. Itse siirrän yleensä pakastimesta suoraan jääkaappiin ennen nukkumaanmenoa, jos seuraavana iltana on tarkoitus tehdä siitä ruokaa.
Mä saatan jättää broilerinkin pöydälle sulamaan 8 työpäivän ajaksi ja on syötävää.
Itse kyllä käyttäsin jos se aistinvaraisesti (haju, ulkonäkö, maku) vielä olisi mielestäni hyvää.