Pizzaan kanaa, ananasta - ja mitä? parhaat vinkkinne, kiitos!
Ajattelin aurajuustoa ja punasipulia, mut oisko joku muu parempi? :)
Kommentit (18)
Joo! Aurajuusto on parasta kanan ja ananaksen kanssa. :)
Punasipuli on kanssa hyvä. Paprika ja fetakin on hyvää ko. pizzassa.
Kebab, ananas, sipuli, smetana ja tuplavalkosipuli. Aijai.
Mitä on "paholaisenhillo"? En ole ikinä kuullutkaan :D
Vierailija kirjoitti:
Mitä on "paholaisenhillo"? En ole ikinä kuullutkaan :D
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/171754/Paholaisen%20hillo/
Vierailija kirjoitti:
Kebab, ananas, sipuli, smetana ja tuplavalkosipuli. Aijai.
Oikeesti? Ja sä kutsut tätä pizzaksi?
Parmankinkkua ja artisokan sydämiä. Ja vähän hunajamelonia ja tuoretta rucolaa ja mozzarellaa
Paistettua savukylkeä ja pari chiliä ja tomaattia ja juustoa. Lisäksi päälle rucolasalaattia ja parmesan lastuja. Kastikepohjaan ripaus chipotlea.
Tonnikala salami on hyvää, jos ei oo tehty halvoista raaka-aineista.
Yksinkertainen; tomaatti ja mozarella,lisäksi punasipulia jos haluaa.
Toinen tomaatti,vuojenjuusto,oliivi,punasipuli ja valmiin pitsan päälle vielä paholaisenhilloa ja rucolaa.
Parmankinkkua, mozzarellaa, tomaattia, sipulia, rucolaa ja mustapippuria.
Kana-pekoni-tomaatti-aura tai feta
Kebab-pekoni-savuporo-majoneesi
Sieni-pekoni-aurajuusto
Tomaatti-punasipuli-feta (+ tuore herkkusieni)
Kerran laitoin kaupasta ostetun pizzan yhteen nurkaukseen kypsentämättömän kananmunan ja laitoin pizzan uuniin. Jos ette pelkää uusia makuyhtistelmiä, niin kokeilkaa kananmunaa kokeilla.
Kana, persikka, aurajuusto, sipuli, valkosipuli
Hyvä tomaattikastike, muutama anjovisfile, vähän juustoa. Pohjan pitää olla paperinohut, reunojen vähän palaneet.
Pizza pitää paistaa paistokivellä ja taikinan juuren voi tehdä edellisenä päivänä tai aamulla jääkaappiin.
Ihan paras pizza: vuohenjuustoa, sieniä, kirsikkatomaattia, paholaisenhilloa ja rucolaa.