Mun suokkari on ruokalaskuissa pihistäminen, siis yritän päihittää itseni viikko toisensa jälkeen. Paljon hyviä reseptejä keksinyt juureksista ym. rahvaanomaisista aineksista. Kauppojen ale lihoista tulee hyvää stroganoffia pitkään uunissa haudutettuna jossain 5 euron punaviinissä.
Omenoita saa ilmaseksi kun sanoo, et veisin hepoille tallille. Aivan hyviä ovat. Sitten vaan mehua, piirakkaa, pannaria tekemään. Päiväyksen ylittäneet leivät heräävät uunivoileipinä aivan uuteen loistoon. Vaaleasta leivästä, maidosta ja rusnoista tulee maukas vuoka jälkkäriksi.
Mun suokkari on ruokalaskuissa pihistäminen, siis yritän päihittää itseni viikko toisensa jälkeen. Paljon hyviä reseptejä keksinyt juureksista ym. rahvaanomaisista aineksista. Kauppojen ale lihoista tulee hyvää stroganoffia pitkään uunissa haudutettuna jossain 5 euron punaviinissä.
Omenoita saa ilmaseksi kun sanoo, et veisin hepoille tallille. Aivan hyviä ovat. Sitten vaan mehua, piirakkaa, pannaria tekemään. Päiväyksen ylittäneet leivät heräävät uunivoileipinä aivan uuteen loistoon. Vaaleasta leivästä, maidosta ja rusnoista tulee maukas vuoka jälkkäriksi.