Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lasagne valkokastike ei suurrustu jos käyttää voin sijasta oliiviöljyä

Vierailija
12.09.2015 |

Desperate housewife from Eastern Finland :D

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
12.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.09.2015 klo 18:28"]

Desperate housewife from Eastern Finland :D

[/quote]

 

Osasyynä varmaan se että käytin myös spelttijauhoja.

Vierailija
2/11 |
12.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyllä öljyllä onnistuu.. Itse oon kokeillut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
12.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi!
Voita kehiin ja kunnon juustoa!

Vierailija
4/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvin onnistuu öliiviöljyllä, ellei paremminkin kun jauhot ei heti ala paistumaan niin kuin voissa :)

Vierailija
5/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyllä*

Vierailija
6/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotikokkilainen kirjoitti:

Ihan hyvin onnistuu öliiviöljyllä, ellei paremminkin kun jauhot ei heti ala paistumaan niin kuin voissa :)

Totta munassa valkokastike onnistuu paremmin öljyllä kuin voilla. Vatkaus/vispaus on se juttu ja maidon hidas lisääminen. Hyvä kastike on tasaista eikä siinä ole paakkuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sinne mitään valkokatiketta laiteta, hyi yök!!! Luehan vaikka tästä hyvän aidon lasagnen resepti: http://www.foodnetwork.com/recipes/patrick-and-gina-neely/mamas-lasagna…;

Lihakastike on kunnon bolognesekastike eikä mitään ellottavaa valkokastiketta näy tai kuulu, vaan kerrosten väliin ripotellaan juustoseosta. Tuossa on käytetty raejuustoa, parmesaania ja persiljaa kananmunalla yhteen sidottuina, mutta yleisemmin raejuuston tilalla on ricottaa. Tämän tahnan päälle levitetään vielä erikseen juustoa (reseptissä mozzarellaa ja cheddaria - pelkkä mozzarellakin käy, ja esim. mustaleima emmental on oikein hyvää). 

Mikäli oikein laiskottaa tai raha on tiukassa, niin tekisit edes yhden juuston juustokastikkeen. 

Spelttijauhot eivät vähemmän tärkkelyspitoisuutensa vuoksi suurusta yhtä hyvin kuin vehnäjauhot, syy sille miskei kastikkeesi suurustunut kunnolla. 

Vierailija
8/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei kai suurru jos jotain rupista spelttiä jossa sakoluku lasketaan yhden käden sormilla. Laitat nyt maizenaa tai jotain kunnon vehnäjauhoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotikokkilainen kirjoitti:

Ihan hyvin onnistuu öliiviöljyllä, ellei paremminkin kun jauhot ei heti ala paistumaan niin kuin voissa :)

Ei onnistu maunkaan puolesta.

Vierailija
10/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä sulle suurrrrrustukset näytän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
07.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei suurrustu kun on yksi ärrä liikaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kuusi