Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kermainen porsaansisäfilee, tuleeko hyvää jos nuijii

Vierailija
01.01.2011 |

oikein ohuiksi paloiksi vai onko tarkoitus paistaa kokonaisena?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina olen paistanut kokonaisena.

Vierailija
2/2 |
01.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvin ohuiksi siivuiksi, kevyt nuijinta ja väriä pannulla. Laita ne pataan juureksien kera ja sipulia, hauduta ja lisää vaikka kermaa. tulee ihanan pehmeä ja murea pata!

Vasta tehtiin ja itse laitoin ( kun tulisisesta tykätään) pippuri tuorejuustoa. Nam. sitten lisäksi pottua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla