Sain litran ternimaitoa. Mitä mä siitä teen?
Kommentit (12)
Astiaan vain ja uuniin paistumaan. Valmista tulee ja helpposti ja hyvää!
Syödä voi vaikka kanelin kanssa jos haluaa.
Taidankin sulattaa pakkasesta purkillisen ternimaitoa ja laittaa jussin uuniin :)
valitettavasti en osaa antaa ohjetta, mutta mummo tekee niin ihanaa pannukakkua tuosta. nam nam hillot tai voi siihen vielä päälle.. Pitäisköhän lähteä mummolaan. =)
Suolaa vain ja uuniin.
Ternimaito ei tosin aina kiinteydy, vaikka siinä ei olisi mitään vikaa.
Syödään kanelin ja sokerin kera. Itse hillon kera
mutta munaa et tietenkään tarvitse ja jauhon määrääkin voit vähentää. IHANAA hillon, (sokerin) kanelin kanssa!
1 l ternimaitoa
1 tl suolaa
Laita voideltuun vuokaan ja uuniin 150 asteeseen n. tunti (kunnes pinta on kauniin ruskea). Syödä voi sellaisenaan, kaneli-sokerin tai hillon kera. Ja on TODELLA hyvää!!!
1/2 l ternimaitoo
vajaa tl suolaa
voideltuun uunivuokaan, 175 astetta 30min
aivan ihanaa....tahtoo itsekkin!!
tai uunijuustoa.