Lue keskustelun säännöt.
Voiko/kannattaako graavattua lohta pakastaa?
26.10.2010 |
Olen ainoa meidän perheessä joka sitä syö ja on mun herkkua! Siksi kysynkin, kun ei viitsi mitään pikku siivua alkaa itselleen tekeen, jotta jos pakastaa niin säilyykö hyvänä?
Kommentit (3)
monethan pakastaa jo graavausvaiheessa, niin että suola vasta sulaessa imeytyy kalaan. Kertaalleen pakastettua ja sulatettua kalaa ei saa pakastaa enää uudestaan.
Jos taas suolaan tuoreen (pakastamattoman) kalan niin sen jälkeen voit toki pakastaa sitä suolattua kalaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olin ostanut kertaalleen pakastettua graavilohta ja pakastin itsekin, huomasin nyt vasta kun otin pakastimesta pois että siinähän lukee ei saa pakastaa.
uskaltaako tota nyt sitten syödäkään?
Säilyy vähän aikaa hyvänä mutta koska lohi on rasvainen kala niin se ei jäädy kotipakastimessa kunnolla. Siksi säilyy vain lyhyen aikaa eli noin kuukauden.