Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hirven jauheliha valmistus

Vierailija
14.05.2014 |

Olisin tekemässä hirven jauhelihasta pihvejä uunissa, mutta kauanko niiden pitää siellä olla että valmistuvat? Kiitos!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
14.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos kerron niin oletko sekuntti kellon kanssa uuninvieressä? :D 

Vierailija
2/4 |
14.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos kerron niin oletko sekuntti kellon kanssa uuninvieressä? :D 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
14.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

hirven liha on luullakseni aika kuivaa koska melkein rasvatonta. hyvaa kylla :) etko paistaisi mieluummin pannulla? isa metsasti aikoinaan paljon ja oli aina pakastin taynna hirvenlihaa. uunissa oloajasta en tieda, pannulla paistamista suosittelen :)

Vierailija
4/4 |
14.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistuksessa toimi kuten toimisit naudanlihan kanssa.

 

Kypsymisaikaan vaikuttaa

- uuninlämpötila

- pihvien koko

 

Testata voit että pihvin keskeltä katsot onko punaisuus hävinnyt.

 

Kypsän lihan tunnusmerkkinä on kirkas lihasneste (sameus ja verisyys on hävinnyt)

 

keittiöope