Hirven jauheliha valmistus
Olisin tekemässä hirven jauhelihasta pihvejä uunissa, mutta kauanko niiden pitää siellä olla että valmistuvat? Kiitos!
Kommentit (4)
jos kerron niin oletko sekuntti kellon kanssa uuninvieressä? :D
hirven liha on luullakseni aika kuivaa koska melkein rasvatonta. hyvaa kylla :) etko paistaisi mieluummin pannulla? isa metsasti aikoinaan paljon ja oli aina pakastin taynna hirvenlihaa. uunissa oloajasta en tieda, pannulla paistamista suosittelen :)
Valmistuksessa toimi kuten toimisit naudanlihan kanssa.
Kypsymisaikaan vaikuttaa
- uuninlämpötila
- pihvien koko
Testata voit että pihvin keskeltä katsot onko punaisuus hävinnyt.
Kypsän lihan tunnusmerkkinä on kirkas lihasneste (sameus ja verisyys on hävinnyt)
keittiöope
jos kerron niin oletko sekuntti kellon kanssa uuninvieressä? :D