Leivoin tänään teeleipiä..
enkä aio koskaan enää käyttää leivinjauhetta! Tajusin, että se antaa pahan maun teeleipiin. Miksi niiden edes pitäisi kohota? Kyllä tuli hyviä ilmankin. Tein tällaisia; Kaurahiutaleita, vehnäjauhoja, juustoraastetta (mustaleima emmental) keitettyjä porkkanoita soseutin sauvasekoittimella, sekaan loraus kuohukermaa, margariinia, hunajaa ja suolaa. Tuli aivan järjettömän hyviä! Nam. :)
Kommentit (4)
Jos leivinjauhe maistuu läpi niin leivonnainen on vain huonosti paistettu
Kuinka paljon käytit leivinjauhetta?
Tuli vaan mieleen, kun suhteen alussa mies päätti yllättää kakulla. Yllätys oli kuinka pahaa se kakku oli. Tuli ilmi että hän oli laittanut kukkurallisen ruokalusikallisen leivinjauhetta, että varmasti nousee. Sittemmin on oppinut leipomaan ja teelusikka käytössä. Herttanen hölömö :)
[quote author="Vierailija" time="08.04.2014 klo 16:01"]Mä teen leivinjauheen kanssa, ei ole tullut ikinä huonon makuisia (:
[/quote]Ehkä laitoin viimeksi sitä leivinjauhetta liikaa ja silloin tajusin, että sieltä aina maistuu sellainen pieni sivumaku ja se on se leivinjauhe, josta en ole pitänyt. Voisi kokeilla muutakin leipomista ilman sitä. Johonkin millä ei ole niin väliä kohoaako paljon. Ap
Mä teen leivinjauheen kanssa, ei ole tullut ikinä huonon makuisia (: