Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Karppaus rehevöittää Itämerta

Vierailija
27.09.2012 |

Paskovat typpeä enemmän kuin muut!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta me ei piereskellä juur ollenkaan, niin eikös se tasapainota tilannetta? Niin joo ja sit vielä se, että me ei saastuteta luontoa (ja itseämme) lääkemömmeleillä, kun ollaan niin terveitä.



Tää oli kyllä niin parasta pitkään aikaan, oikeesti olin vähällä tippua tuolilta ku niin nauratti. Mutta paitsi että jo karppaus pidentää ikää, niin naurukin pidentää ikää ja elän varmaan ainaki 120-vuotiaaksi!!

Vierailija
2/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin kans, et kuinka se rehevöittää, jos mä jätän potut, riisit ja makaroooonit sekä leivät syömättä. Siis en syö yhtään enemmän lihaa kuin ennekään. Ihanaa, kun massu ei ole kuin potkupallo!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vedenpuhdistamot ei pysty parantamaan puhdistustulosta yhtä nopeasti kuin karpit paskovat.

Vierailija
4/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karppaus on tullut jäädäkseen, eikä sille voi mitään. Ne joille se oli muotijuttu, ovat sen jo lopettaneet. Ne, joille se on elämäntapa jatkavat varmasti lopun elämäänsä, sanoipa "asiantuntijat" mitä tahansa.



Mä en ole koskaan tykännyt lihasta ja syön sitä nytkin alle suositusten. Kananmunia syön runsaammin ja kalaa. Pääpaino on kasviksissa ja luonnollisissa rasvoissa.



Kaipa tämä nyt sitten on pahasta Itämerelle :DDD

Vierailija
5/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös karppauksessa saadakin ihan liian vähän kuituja, mitä viljassa on niiiiiin paljon? Eikös se sitten aiheutakaan ummetusta ;) Luulis, että karpit ei pasko ollenkaan!

Vierailija
6/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puska-mallin mukaan syöjät pitävät paskat sisällään, karpit paskoo jätteet ulos. Johtuisko se parantunut terveydentila sitten siitä? Tosi on, että ennen puskaruokaa syödessäni paskoin ehkä kerran päivässä, kärsin ummetuksesta, ilmavaivoista ja sappikivuista. Karppaajana paskon 2 kertaa päivässä. Toisaalta ei ole ilmavaivojakaan, ummetuksesta puhumattakaan ja sappikivutkin pysyvät pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
27.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paska sisältää kuitua, enimmäkseen viljasta, jota karppaajaat eivät tuota!

Vierailija
8/8 |
30.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mites ne viljanviljelyssäkin käytetyt pelloille leviteltävät typpilannoitteet? Se typpi lienee sitten luonnolle täysin mitätön kuorma, kun maajussit sitä keväisin ajavat tonnikaupalla pelloilleen. Taas oli sellainen uutisoinnin helmi, ettei tosikaan. Alle 20% ihmisistä karppaa ja heidän syytään on, että luonnon typpikuorma on niin suuri, että Itämeri kärsii? Eikö muut ihmiset syö lihaa ollenkaan? Lisäksi mä en nyt karpatessani syö lihaa yhtään sen enempää, kun ennenkään. Peruna ja viljatuotteet on korvattu TÄYSrarvaisilla maitotuotteilla (mitkä muuten kuormittavat luontoa vähemmän, kun rasvattomat, sillä rasvan poistaminen maidosta on melkoinen kemiallinen prosessi) ja muilla kasviksilla. Minkä ihmeen takia kaikki idiootit kuvittelevat, että se vilja ja potut korvataan lihalla? Täysdorkaa uutisointia!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kuusi