Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinkahan mun kakkupohjan kans käy? On niin kovasti noussut tuolla uunissa.

Vierailija
15.06.2012 |

Vatkasin munasokerivaahtoa tavallista pidempään ja taikina tulikin aivan erilaiseksi. Nyt se paistuu irtopohjavuoassa ja on niin noussut hieman reunojen yläpuolelle.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
15.06.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun annat kypsyä riittävän kauan eli kypsäksi saakka.

Uuninlämpö 160 astetta on passeli jos kiertoilma niin alhaisempi.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla