Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi maitojauheesta leivotusta pullasta tulee kuohkeampaa ja säilyy kauemmin?

Vierailija
26.03.2009 |

.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiks siis tule hyvää maitojauheella?

Vierailija
2/2 |
26.03.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

En muista tarkalleen mikä juttu siinä on mutta näin opetettiin leipuriopinnoissa ja tottahan se onkin.



Leipomot käyttää maitojauhetta.



Joku ehdotti että siinä olisi rasvaa mut kun ei oo, paremmin jauhe säilyy kun siinä ei ole rasvaa.



Rasvaa saa laitettua taikinaan ja sitä kannattaakin käyttää reippaammin mitä jauhopussin kyljessä on sanottu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme