Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lasten purkkiruuista löytyi syöpää aiheuttavaa ainetta

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

minkä merkkisestä purkkiruuasta on kyse?

Vierailija
2/3 |
11.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/63013.shtml



En tiedä asiasta mitään, mutta tuli vain mieleen, että olisivatko purkit olleet ulkomaisia kuitenkin, kun kyse on Tullilaboratoriosta?? Vai tutkivatko kotimaisiakin. en tiedä... Ainakin Evira tuon Aamulehden jutun mukaan on aikeissa tutkia furaania myös. Googlatkaa " furaani" , niin saatte lisätietoa.



Enpä voi taas olla tässäKIN yhteydessä yleisemmällä tasolla äimistelemättä ja kauhistelematta sitä, miten kamalan saastunutta ruokaa me kaikki nykypäivänä syömme - ja *joudumme* syömään! Lähes MIKÄÄN ruoka ja/tai raaka-aine, jota kaupasta tavallinen ihminen nykyisin ostaa, ei ole " puhdasta" ... :-( Lisäksi tehotuotettu tavara, oli se viljaa tai mitä hyvänsä, on ravintoarvoltaan kalpea aavistus siitä, mitä se joskus muinoin on ollut, kun ainoa lannoite oli omien lehmien lanta... Metsämarjatkin ovat täynnä potaskaa - becquereleja löytyy niin niistä kuin sienistä ja riistastakin. Eli nykypäivänä ei voi syödä *aidosti* terveellisesti. Lähellä tuotettu luomuruoka olisi kaikkein paras vaihtoehto, mutta kellä siihen on varaa?!?! Eli se, että tuote on " vähärasvainen" ei ole millään muotoa mikään synonyymi sille, että se olisi yksiselitteisesti terveellinen, kuten nykyisin putkinäköisesti tunnutaan ajateltavan... :-(



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.01.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kävin läpi eri valmistajien tuotevalikoimia, ja minä olen löytänyt tonnikalapastaa vain Nutricia Muksun valikoimissa. Vai onko jollain muulla valmistajalla myös tonnikalapastaa tuotevalikoimissaan?