Mitä ruokaa kanasuikaleista??
Ostin jokin aika sitten 1 kg paketin pakkaseen. En haluaisi tehdä koko määrästä kastiketta, kun tuntuu muutenkin että sitä aina jää. Kaipaisin jotain ihania ohjeita, esim. pastavuoan tyyppisiä tai sitten jotain ihan uutta =)
Kommentit (9)
Laita lautaselle ja vie pihalle pensaan alle. Siili tykkää.
Kanakeitto on ihanaa. Googleta joku ohje.. Itse laittaisin kermaa tai jotain sulatejuustoa siihen.
Aasialaistyyppinen keitto. Paista suikaleita sipulin kanssa, mausta esim valkosipulilla, currylla. Heitä kattilaan kanat + haluamiasi kasviksia (suosittelen maissia, herkkusieniä, bambua, sitruunaruohoa mutta kyllä peruna ja porkkanakin käy). Lisää joukkoon thai-currytahnaa (myydään lasipurkeissa) tai omaa thai-mausteseosta, esim. Sitruuna, kurkuma, juustokumina, chili. Voit myös raastaa keittoon inkivääriä ja ripauttaa mukaan kanelia ja kardemummaa. Ihan viimeisenä lisää kookosmaitoa. Nam!
Kanawokki eli suikaloi porkkanaa, sipulia, parsakaalia, lisäksi voit laittaa pikkumaisseja, sokeriherneen paljoja ym, mistä tykkäät paista kanat, kasvikset kuumassa pannussa. Mausta soijalla, pippureilla, korianterilla, chilillä, inkiväärillä. Keitä nuudelit ja lisää lopuksi wokkiin tai riisi, jos ei nuudelista tykkää.
broilerivuoka: paista broiskut ja laita uunivuokaan. Mukaan purkillinen maissia ja pari desiä riisinjyviä. Nesteeksi kanalientä ja kermaa ja uuniin 200 astetta tunnin verran.
http://www.etsiresepti.fi/click/index/2367121/?site=haarukkaruokaa.blogspot.fi
Sen voi myös tehdä niin että laittaa raakana riisit vuokaan, ja kana/kasvislientä päälle, mutta en muista minkäverran mitäkin ja sitten sen pitää olla kauemmin uunissa... Kaveri teki aina tällaita, tämä resepti nyt oli lähin sitä mitä hain =)
No mä laittaisin n. 400g broiskua, se paistetaan sipulin ja muiden mausteiden kanssa ensin. Vuokaan paistetut broiskut, maissia (pakaste tai purkki), riisiä 3 dl ja nestettä sen verran kun riisit tarttee eli 6dl. Mä laittaisin 4dl kana/lihalientä ja 2dl kermaa. Uunissa 200astetta ja tunti, ehkä 1,5 h.
Tortilloja... Nam...