Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin käytätte majoneesia?

Vierailija
17.01.2015 |

Miehen teini-ikäinen tyttö kokeili majoneesin valmistamista ja sitä tuli litran verran, hupsista... Maultaan hyvää ja pois en viitsisi heittää, mutta ideat vähissä. Mihin te käytätte majoneesia?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaaliraasteelle.

Vierailija
2/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enimmäkseen kanaleipiin. Eli sekoitan salaattia, tomaattia, herkkukurkkua, kanaa ja majoneesia sössöksi. Paahdan leipää ja siihen päälle tota sössöä. On hyvää! Ranskalaisten kanssa menee myös. Ja kun sekoittaa chilikastikkeen kanssa, niin aina paranee. Käy vaikka pihvin kylkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kait se loputtomiin säily?

hampurilaiskastikkeeksi (mausteilla) + noita mitä on jo mainittu

Vierailija
4/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesista voi tehdä sipseille/ maissilastuille dippikastikkeita. Lisää mausteita, valkosipulia, yrttejä, jne.

Vierailija
5/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen majoneesista yleensä valkosipuli- tai chilimajoa. Sitä sitten hampurilaisen tai kanapurilaisen väliin, ranskalaisten ja nugettien kanssa, täytettyihin patonkeihin... Itsetehtyjä subeja tms.

Litra on kyllä aika paljon :D

Vierailija
6/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän voileivällä. Kaksi paahdettua leipää, majoneesia, kinkkua (+juustoa, jos kova nälkä) ja salaattia - nams!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen hius ja kasvonaamiot :)

Vierailija
8/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä! Taidanpa tehdä ainakin peruna- tai italiansalaattia huomenna. Käsittääkseni säilyy muutaman päivän, eli aikamoista majoneesiruokavaliota tässä olisi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 23:55"]

Kiitos vinkeistä! Taidanpa tehdä ainakin peruna- tai italiansalaattia huomenna. Käsittääkseni säilyy muutaman päivän, eli aikamoista majoneesiruokavaliota tässä olisi

[/quote]

ap siis tässä!

10/16 |
18.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitettyjen kananmunien ja tonnikalan kanssa tulee kiva sekoitus. Ranskassa tehtiin niinkutsuttuja Mimosa-kananmunia niin, että ensin puolitettiin keitetyt kananmunat, poistettiin keltuaiset, sekoitettiin ne keltuaiset sellaiseksi mössöksi majoneesin ja tonnikalan kanssa, ja sitten täytettiin ne valkuaisen puolikkaat tällä seoksella. Kuulostaa jotenkin vähän inhalta näin, mutta maku oli kyllä hyvä.

 

Kismett

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
18.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italiansalaattiin ja coleslawiin.

Vierailija
12/16 |
18.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

liukuvoide

Sisältö jatkuu mainoksen alla
13/16 |
18.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tulla majoneesi korvista ulos jos yrittää syödä litran parissa päivässä...

 

Dippikastikkeeksi, eli päivällinen sormiruokana (vati vihanneksia, kanapaloja, juustotankoja, paahtoleipäsormia), dip dip dip. Tähän menee jo aika paljon. Jaa majoneesi kulhoihin, mausta maun mukaan (yhteen valkosipulia, toiseen chiliä jne, kolmanteen yrttejä, neljänteen sitruunaa ja tilliä...)

 

Huomenna sitten kalan ja pottujen kanssa. Paljon tilliä sekaan. Mums!

 

Ja maanantaina jämät roskiin, majoneesi pilaantuu helposti. 

Vierailija
14/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronisalaattiin, kebabiin, lihan ja kalan kanssa, ranskalaisia jne...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehtyyn italiansalaattiin ja perunasalaattiin.

Vierailija
16/16 |
17.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiks sitä voi laittaa voileipäkakkuihin?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kolme