Pelastakaa nyt joku poropeukalon päivä!!
Olen tekemässä pastasalaattia vieraille. Olen tehny tätä salaattia ennenkin ja se on ollut hyvää.
Kastikkeeseen tulee Kavlin kevytmajoneesia. Siinä on kuitenkin laktoosia eikä se sovi tämän illan vieraille. Millä korvaan sen ? Ostin Pirkan kevytmajoneesia, mutta siinä on ärhäkämpi maku noin raakana arvioiden... Äh.
Kommentit (5)
pirkan majoa, hyvä siitä tulee. Tai jatka sitä majoa vaikka jollain salaatinkastikkeella tai ihan vaan öljyllä jos on liian väkevä sun makuun.
Tai elä vaarallisesti ja laita jotain ihan muuta salaattikastiketta kuin majoneesia.
en mä usko että kukaan sun vieraista ajattelee että salaatti on pilalla kun majoneesi ei ole Kavlia
ehkä sun omasta mielestä se maistuu oudolta kun oot tehnyt sitä monesti ja tottunut just tiettyyn makuvivahteeseen
etkö voi laittaa kastiketta vähemmän? Tai laimentaa sitä jollain, esim. laktoosittomalla kermalla tai kermaviilillä?
ja osa laktoositonta kermaviiliä, se ei ole väkevää ja sopii pastasalaatteihin.
huonon kastikkeen takia. Kauheesti improvisoimaan ei viittis ruveta..
ap