Antakaapa hyviä vinkkejä porsaankyljyksen valmistamiseen
Minulla siis on jääkaapissa marinoimattomia porsaankyljyksiä,ja ne pitäisi valmistaa niin, että lapsetkin söisivät.... ei siis niin kuin minä yleensä "saan ne onnistumaan" että liha pyörii muksujen suussa eikä mene alas.
MITEN ne saa mureiksi ja mehukkaiksi?
Kommentit (5)
Heittämällä sen roskiin ja hakemalla kaupasta parempaa lihaa...
mutta olen ensin paistanut ne kummaltakin puolen ja lisännyt mausteeksi sipulia, suolaa ja maustepippuria. Sitten olen lisännyt paistinpannuun hieman vettä ja hauduttanut kypsäksi. On valmista kun liha on pehmeää. Tee ruskea kastike vielä päälle niin kyllä maistuu.
ruskista pannulla. Laita 175-asteiseen uuniin 45 minuutiksi. Päälle lihalientä niin että kyljykset peittyvät, sipulinlohkoja, porkkana"tikkuja", luumuja ja jotain perusmausteita (suola, valkopippuri). Tarjoile perunan kanssa. Kyljykset ovat kuitenkin aina hiukan sitkeämpää lihaa, joten pienempien lasten pikku hampaille siinä riittää aina työtä. Välttämättä lapset eivät tykkää sitkeämmästä lihasta vaikka se aikuisen makuun maistuisikin.
ruskista pannulla. Laita 175-asteiseen uuniin 45 minuutiksi. Päälle lihalientä niin että kyljykset peittyvät, sipulinlohkoja, porkkana"tikkuja", luumuja ja jotain perusmausteita (suola, valkopippuri). Tarjoile perunan kanssa. Kyljykset ovat kuitenkin aina hiukan sitkeämpää lihaa, joten pienempien lasten pikku hampaille siinä riittää aina työtä. Välttämättä lapset eivät tykkää sitkeämmästä lihasta vaikka se aikuisen makuun maistuisikin.
*tarkentaa*
auttakaa tyhmää äitiä...