Mitä uutta siskonmakkarasta?
Itse en keksi siskonmakkarasta kuin iänikuisen keiton. Mitä muuta ruokaa siitä voisi tehdä?
Kommentit (5)
Mun suosikki on tomaattipohjainen "pataruoka" eli sipulia, tomaattimurskaa, sopivia kasviksia ja yrttimausteita ja sinne siskonm. kypsymään. Todella hyvää.
En ole vielä saanut kokeiltua, mutta Maku- tai Glorian ruoka&viini -lehdessä oli ohje, jossa siskonm. massa puserrettiin ulos, maustettiin marokkolaisittain ja paistettiin sopivina puikuloina pannulla sipulin kanssa. Tarjoiltiin varmaan couscousin kanssa. On edelleen mun "kokeiltavat reseptit" -listalla.
Puserra palleroiksi rasvaiselle pannulle, ruskista, lisää neste ja suurusta. Lisää lopuksi persiljaa.
jos et itse halua tehda kastiketta tomaattimurskasta ym. osta valmis tomaatiperainen kastike. ensin purista siskonmakkarat pannulle ja riko ne hippusiksi samalla kun valmistuvat ja sitten kaada kastike paalle. tarjoa pastan kera..
Ruskista wokissa tai paistinpannulla,lisää chilijauhetta ja wokkivihanneksia,soijakastiketta.
Nauti riisin kanssa.