Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

A-P-U-A! Kananrinta uunissa...

Vierailija
12.09.2007 |

Kasvikset petinä, on porkkanaa, lanttua, sipulia ja paprikaa. Riisiä ripottelin myös. Sitten laitoin broiskunrinnat päälle ja vettä niin, että kasvikset peittyy. Kysymys siis:

Tarviiko päälle kannen/ folion? Piteneekö paistoaika jos laittaa ruuan lämmettyä uunissa, päälle folion?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
12.09.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä foliota käytetään, kun lihapala on iso ja pinta uhkaa palaa kun liha on vielä sisältä raakaa.



PAistopintaa ei siis hevillä tule, jos heti peität rinnan foliolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi kahdeksan