Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hyvä täyte mansikkakakkuun!

Vierailija
11.08.2006 |

aattelin täytekakun tehdä vielä tuoreista mansikoista mutta mitä väliin? Ei kai mansikkahilloa enää.....

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kermavaahtoa - tekee siitä vähän pehmeämmän.

Vierailija
2/3 |
11.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee sopiva, ei liian imelä, mutta raikas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kerran kakun väliin sellaisesta vaniljakastikejauheesta " vanukasta" laittamalla reilusti vähemmän nestettä kuin ohjeessa oli. Oli muistaakseni oikein hyvää!



Hyvää tulee myös, kun sekoittaa kermavaahtoon rahkaa (ja tietty makeuttaa sokerilla tai maketutusaineella). Mun mielestä pelkkä kermavaahto on jotenkin " lällyä" , rahkalla siitä saa raikkaamman. Anoppini harrastaa myös maustamatonta tuorejuustoa kakkuun tarkoitetun kermavaahdon seassa. Sitä voi halutessaan piristää vielä sitruunamehulla, istuu hyvin mansikan makuun.