Hyvä täyte mansikkakakkuun!
aattelin täytekakun tehdä vielä tuoreista mansikoista mutta mitä väliin? Ei kai mansikkahilloa enää.....
Kommentit (3)
Tulee sopiva, ei liian imelä, mutta raikas.
Tein kerran kakun väliin sellaisesta vaniljakastikejauheesta " vanukasta" laittamalla reilusti vähemmän nestettä kuin ohjeessa oli. Oli muistaakseni oikein hyvää!
Hyvää tulee myös, kun sekoittaa kermavaahtoon rahkaa (ja tietty makeuttaa sokerilla tai maketutusaineella). Mun mielestä pelkkä kermavaahto on jotenkin " lällyä" , rahkalla siitä saa raikkaamman. Anoppini harrastaa myös maustamatonta tuorejuustoa kakkuun tarkoitetun kermavaahdon seassa. Sitä voi halutessaan piristää vielä sitruunamehulla, istuu hyvin mansikan makuun.
ja kermavaahtoa - tekee siitä vähän pehmeämmän.