Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko mustikkasurvoksen tehdä sokerittomana?!

Vierailija
14.09.2014 |

Olis tarkoitus pakastaa osa. Löysin vain ohjeen, jossa 2 litraan mustikoita tulee jopa 5 desiä sokeria. Itse välttelen sokeria, eli voiko tehdä ilman sokeria?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No herranjestas.

Vierailija
2/5 |
14.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.09.2014 klo 20:00"]No herranjestas.
[/quote]

Tulkitsen tästä, että voi? Mikä sen sokerin tehtävä on pakastuksessa? Olen luullut, että se on säilöntäaineena.

Ap

Ps. Tuolla samalla merkkimäärällä olisit voinut asiallisesti vastata asialliseen kysymykseen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taas naiset ahkerana valmistamassa kaikenlaisia mustikkajuttuja.. ettehän kuitenkaan niin paljon huhki, että pimppi ihan väsyy. Voih. :) <3

Vierailija
4/5 |
14.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja vaihtoehdot oli taas nolla, tai puoli litraa? Ei toki mitään siltä väliltä? Ja mitä sitten jos et laita sokeria yhtään? Koko survos haihtuu olemattomiin? Nyt vähän järkeä peliin ap!

Vierailija
5/5 |
14.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et voi tehdä ilman sokeria, koska mustikoissa on sokeria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kuusi