voiko mustikkasurvoksen tehdä sokerittomana?!
Olis tarkoitus pakastaa osa. Löysin vain ohjeen, jossa 2 litraan mustikoita tulee jopa 5 desiä sokeria. Itse välttelen sokeria, eli voiko tehdä ilman sokeria?
Kommentit (5)
[quote author="Vierailija" time="14.09.2014 klo 20:00"]No herranjestas.
[/quote]
Tulkitsen tästä, että voi? Mikä sen sokerin tehtävä on pakastuksessa? Olen luullut, että se on säilöntäaineena.
Ap
Ps. Tuolla samalla merkkimäärällä olisit voinut asiallisesti vastata asialliseen kysymykseen..
Taas naiset ahkerana valmistamassa kaikenlaisia mustikkajuttuja.. ettehän kuitenkaan niin paljon huhki, että pimppi ihan väsyy. Voih. :) <3
Ja vaihtoehdot oli taas nolla, tai puoli litraa? Ei toki mitään siltä väliltä? Ja mitä sitten jos et laita sokeria yhtään? Koko survos haihtuu olemattomiin? Nyt vähän järkeä peliin ap!
Et voi tehdä ilman sokeria, koska mustikoissa on sokeria.
No herranjestas.