Tiskialtaaseen virtsaaminen
En ymmärrä mitä kamalaa siinä on. Itse virtsaan useinkin kotona keittiön tiskialtaaseen. Huuhtelee vaan jossain vaiheessa mielummin ennenkun aloittaa taas tiskaamisen.
Kommentit (5)
Tuo oli muuten hyvä ehdotus. Pitää kokeilla. Jotkuthan keittää potut suolaisessa vedessä ja sanoo että siitä tulee parempi maku. Miksei siis myös virtsavedessä.
[quote author="Vierailija" time="05.12.2013 klo 23:22"]
Mä pissin aina perunakattilaan, tulee hiukan makua pottuihin. Kakalla käyn pensasaidan juurella, niin tulee lannoitteet samalla.
[/quote]
Mä teen ite suklaata, kaakaovoita ja kakkaa fifti-fifti ja myyn koulun myyjäisissä.
Meillä jos on jonoa vessaan, niin pissitään vanhoille sanomalehdille eteisessä olevaan koriin, hesari imee hyvin, eikä hajua juuri tule, jos nyt ei viikkokausia säilö eteisessä, vaan vie kerran viikossa taloyhtiön lehtikeräysastiaan.
Tiskialtaaseen ei ylletä, kun ollaan aika maanläheistä sakkia. Persjalkaisiksikin on perhettämme joskus haukuttu, mutta maanläheinen on minusta mukavampi sana. Vaikka ei kuitenkaan tikkuja tule persauksiin puukynnystä ylittäessä
[quote author="Vierailija" time="05.12.2013 klo 23:31"]
Tuo oli muuten hyvä ehdotus. Pitää kokeilla. Jotkuthan keittää potut suolaisessa vedessä ja sanoo että siitä tulee parempi maku. Miksei siis myös virtsavedessä.
[quote author="Vierailija" time="05.12.2013 klo 23:22"]
Mä pissin aina perunakattilaan, tulee hiukan makua pottuihin. Kakalla käyn pensasaidan juurella, niin tulee lannoitteet samalla.
[/quote]
[/quote]
Ei tarvitse soosiakaan välttämättä, koska se lihalle ominainen virtsa-aineen maku on jo potuissa valmiina tuolla tavalla valmistettaessa.
Mä pissin aina perunakattilaan, tulee hiukan makua pottuihin. Kakalla käyn pensasaidan juurella, niin tulee lannoitteet samalla.