Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Gallup nakkikeitosta :)

Vierailija
26.09.2012 |

paistatko nakit ennen keittoon laittoa vai et?



Kysyn sen takia, että itse en ollut koskaan edes ajatellut että voisi tai pitäisi paistaa, mutta tuttu tarjosi kerran nakkikeittoa, jossa nakit oli paistettu.

Ihan mielenkiinnosta kysyn, onko se yleistäkin.

Mitään arvostelua yms ei tähän sisälly, enkä halua argumentteja terveellisyyden puolesta tai vastaan, vaan kiinnostaa vaan tietää.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta nakeille ei ylipäänsä kuulu paistaminen vaan kiehautus.

Vierailija
2/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sss

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en paista, mutta mieheni jos tekee keiton niin paistaa voissa nakit. Väittää että maistuu erilaiselle. Mun mielestä vaan lisää rasvasuutta mutta ei paranna makua.



Tosin nakkikeitto on tällä palstalla vaarallinen aihe :) Erehdyin kerran jossain ketjussa kertomaan että meillä tehdään nakkikeittoa, ja jouduin siitä melkoisiin väittelyihin :)

Vierailija
4/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

muuten ei mene alas

Vierailija
5/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mikä on aika yllättävää, koska mies yrittää muutenkin välttää ylimääräisiä karsinogeenejä.

Vierailija
6/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mikä on aika yllättävää, koska mies yrittää muutenkin välttää ylimääräisiä karsinogeenejä.

aijaa, vai tulee paistamisestakin karsinogeenejä :DD

Onneksi itse en ole naimisissa tuollaisen hysteerikon kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sipulin kanssa

Vierailija
8/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun siellä tehtiin nakkikeittoa omassa keittiössä (ennen keskuskeittiöaikoja) ja nakit paistettiin ensin. Sen jälkeen olen itekin paistanut pannulla nakit, joskin ilman rasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos keittoa syödään vielä suraavana päivänä niin paistan. Makkara tai nakki pysyy maukkaampana ja kokonaisempana paistettuna. Tämä on etu jos keittoa lämmitetään uudelleen.

Vierailija
10/15 |
26.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en koskaan nakkikeittoon. Maku on ihan eri kun paistaa ja sitä makua en nakkikeittoon kaipaa.



Jonnekin muualle paistettu nakki toki on herkullinen, esim. juuri mainitsemaan soossiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on sitten paras nakki nakkikeittoon?

Vierailija
12/15 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä on sitten paras nakki nakkikeittoon?

Lihapitoinen, rasvainen, nitriititön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En paista nakkeja, mutta jos teen makkarakeiton HK:n sinisestä, niin ne lohkot paistan voissa. Kyllä se makua antaa.

Nakkikeittoa syödään meillä aika harvoin, mutta kun syödään, niin teen sen kuorettomista nakeista. Kun lapset olivat pieniä, pyrin välttämään nitriitin syömistä käyttämällä Vatajan nitriitittömiä nakkeja. Nyt nuo roikaleet ovat teinejä jo, joten käytän tavallisia nakkeja.

Vierailija
14/15 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä en paista, mutta mieheni jos tekee keiton niin paistaa voissa nakit. Väittää että maistuu erilaiselle. Mun mielestä vaan lisää rasvasuutta mutta ei paranna makua.

Tosin nakkikeitto on tällä palstalla vaarallinen aihe :) Erehdyin kerran jossain ketjussa kertomaan että meillä tehdään nakkikeittoa, ja jouduin siitä melkoisiin väittelyihin :)

Ihan syystäkin, ei se ole kunnon ruokaa hyh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en syä nakkikeittoa, mutta paistaisin kyllä jos tekisin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän viisi