Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Burgundin pataa laitan huomenna. Perunat keitettynä

Vierailija
10.02.2012 |

vai millä tavalla?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
10.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä

vaan potut erikseen.

Vierailija
2/4 |
10.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä

vaan potut erikseen.

Miten ne ei muka siellä padassa keity? Mä laitan perunat aina pataan raakana, nehän hajoaa sinne jos ne ensin keittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
10.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä erikseen, jos haluat pottujen kanssa syödä. Meillä syödään burgundin padan kanssa yleensä riisiä, makuasioita nämäkin.

Vierailija
4/4 |
10.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hajoohan sinne vaikka kengän pohja, mutta ei se sitten Burgundin pataa enää olekaan.

ei taida juu olla alkuperäinen versio, olen kyllä itekkin törmännyt näihin resepteihin joissa perunoita käytetään. Joka tapauksessa ap varmaan halusi tietää että voiko perunat laittaa pataan raakana vai ei, nimestä viis.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi yhdeksän