Lue keskustelun säännöt.
Burgundin pataa laitan huomenna. Perunat keitettynä
Kommentit (4)
Keitä
vaan potut erikseen.
Miten ne ei muka siellä padassa keity? Mä laitan perunat aina pataan raakana, nehän hajoaa sinne jos ne ensin keittää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keitä erikseen, jos haluat pottujen kanssa syödä. Meillä syödään burgundin padan kanssa yleensä riisiä, makuasioita nämäkin.
Hajoohan sinne vaikka kengän pohja, mutta ei se sitten Burgundin pataa enää olekaan.
ei taida juu olla alkuperäinen versio, olen kyllä itekkin törmännyt näihin resepteihin joissa perunoita käytetään. Joka tapauksessa ap varmaan halusi tietää että voiko perunat laittaa pataan raakana vai ei, nimestä viis.
Keitä
vaan potut erikseen.