Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saan alkoholittomiin drinkkeihin kotitekoisesti "kirpeyttä" ja happamuutta?

Vierailija
02.05.2011 |

Ja esim. alkottomaan mansikka margaritaan tulee mansikkasiirappia eli mitä ja mistä?! Vinkkejä kaivataan?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
02.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ootko kuullut sitruunasta? Se on semmonen keltainen hedelmä.

Vierailija
2/6 |
02.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vichy, Sprite, karpalomehu toimivat hyvin holittomien drinkkien pohjana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
02.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ginger ale on kirpeita.

Vierailija
4/6 |
02.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

appelsiini- ja sitruunamehu

Vierailija
5/6 |
02.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkohan meillä tosi erilaiset makunystyrät, mutta mä en ymmärrä miten pommac tai ginger ale voi olla jonkun mielestä kirpeää?



Mutta vakavasti ottaen, mitä ap tarkoitit "kotikonstein"? Kyllähän happamuus ja kirpeys yleensä tulee sitruunasta tai limestä kaikkiin drinkkeihin, siis sekä alkohollisiin että holittomiin. Ja kai sitruunan puristaminen onnistuu ihan kotikonstein...



T. 2

Vierailija
6/6 |
02.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

alea kaytetaan tosiaan monien alkoholittomien drinkkien pohjana sen "aikuismaisen" maun takia, googleta vaikka non-alcoholic drink recipes. Samoin greipeista tehdysta tuoremehusta saa alkoholittomiin drinkkeihin mukavasti kirpeytta. Tuoreista mansikoista voi tehda pureen josta suodatetaan pois siemenet, jaljelle jaaneen nesteen voi laittaa mansikkasiirapin tilalle, voi myos hyvin kayttaa tavallista mansikkamehutiivistetta josta tekee hieman voimakkaaman version niin etta mansikan maku tulee paremmin esille.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi seitsemän