Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oikeaoppinen RAAKAPAKASTE esim. pullasta? Miten?

Vierailija
20.11.2009 |

Onko jotakin erityistä huomioitavaa jos aikoo laittaa pullaa pakkaseen ilman paistoa - niin että ois paistamista vaille valmis ennen käyttöä? Pitääkö paistaa kuitenkin hetki ennen pakastusta ja jos pitää, niin miksi?



Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

teen pullan normaalisti siihen vaiheeseen, että se olisi valmis menemään uuniin. Uunin sijasta isken sen pakastimeen. Kun aion paistaa pullan, otan pakasteen sulamaan (sulatus ei pakollista) ja paistan.onnistuu!!

Vierailija
2/6 |
22.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai jos paistaa pullat, pakastaa, sulattaa sitten kun tarve?



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
22.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai jos paistaa pullat, pakastaa, sulattaa sitten kun tarve?

Vierailija
4/6 |
22.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohotat ja laitat sitten pakastimeen, miten... pussiin? Eikö litisty?

Vierailija
5/6 |
22.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

leivinpaperin päällä ja kun ovat jäätyneet voi pakata pusseihin.



Ja kun ottaa pakkasesta levittää ne pellille leivinpapeerin päälle.



näin tehdään leipomossa



ps. uusi ketjussa

Vierailija
6/6 |
22.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastus syö hiivan tehoja, joten tarvitset hiivaa noin 30 % enemmän raakapakasteeseen. Ja raakapakasteisiin se paras rasva on voi, jos et sitä et nyt muutenkin leivonnassa käytä.



Ja kohotus vie sitten aikaa. Varaudu jopa kolmen -neljän tunnin kohottamiseen sen jälkeen, kun pulla on sulanut. Ellei köökkisi ole tosi lämmin :)



Tosin tosiasia on se, että raakapakastettu, itsetehty pulla ei koskaan korvaa kuitenkaan sitä tavallista pullaa.



Uskoisin antaneeni oikeasti oikeita neuvoja, sillä leivon aika paljon näitä raakapakasteita työni puolesta :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi kaksi