Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kuulemma on huonoo laittaa oljya pastavedessa

Vierailija
03.10.2009 |

mita sun mielipide on?



ja anteeks vaan kun mun ryssakamppis kayttaa vain amerikkalaisnapparii

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
03.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


Öljyä laineille siis ;)

Vierailija
2/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaa öljyä, koska kastike ei tartu kiinni pastaan jos öljyistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljy nousee veden pinnalle, eikä auta pastaa millään tavalla. Jos haluaa, että pasta on irtonaista, voi valuttamisen jälkeen laittaa pinen tilkan öljyä pastan sekaan.



Suola auttaa siihen ettei vesi kiehu yli.

Vierailija
4/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pasta tartu kiinni.

Vierailija
5/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt on erilaisia mielipiteita... kumpi on sitten oikeassa

Vierailija
6/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun käyttää riittävästi keitinvettä, käyttää riittävän isoa kattilaa, keittää pastaa vain ohjeen mukaisen ajan ja sekoittaa kattilaa muutaman kerran kiehumisen aikana.



Jos pastan tarjoilee irrallaan kastikkeesta, kannattaa siihen lorauttaa vähän öljyä valutuksen ja huuhtelun jälkeen.

Itse laitan kastikkeen aina heti keitetyn pastan sekaan ja ruoka syödään heti lämpimänä.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun käyttää riittävästi keitinvettä, käyttää riittävän isoa kattilaa, keittää pastaa vain ohjeen mukaisen ajan ja sekoittaa kattilaa muutaman kerran kiehumisen aikana.

Jos pastan tarjoilee irrallaan kastikkeesta, kannattaa siihen lorauttaa vähän öljyä valutuksen ja huuhtelun jälkeen.

Itse laitan kastikkeen aina heti keitetyn pastan sekaan ja ruoka syödään heti lämpimänä.

ja todellakin, kun ohjeessa sanotaan kaada pasta kuumaan veteen valmistumaan, siitä kannataa pitää kiinni.

Jotkut väittävät, että öljy vedessä jeesaa kun keittaa spagenttia. Meillä ei spagettia ikinä syödä, kiitos liian sotkuisuuden, joten en osaa siihen kommentoida. Tavalliseen pastaan en ikinä lisää keitinveteen suolaa, öljyä, enkä mitään muutakaan.

Vierailija
8/8 |
04.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset


ja todellakin, kun ohjeessa sanotaan kaada pasta kuumaan veteen valmistumaan, siitä kannataa pitää kiinni.

Pasta, etenkin spagetti, laitetaan veteen vasta, kun vesi kiehuu! Sillä, mitä on veden seassa, ei ole suurtakaan merkitystä.

Mutta jos pastan laittaa kylmään veteen odottelemaan kiehumista, siitä irtoaa tärkkelystä runsaasti veteen, ja lopputulos on yhtä mössöä.

Runsaaseen kiehuvaan vesimäärään kun laittaa pastan ja antaa sen veden kiehua reilusti koko keittoajan, tulee paras lopputulos. Silloin tärkkelystä liukenee vähiten veteen ja pasta pysyy irtonaisena.

Jos keitinvedessä on öljyä, täytyy kattilan olla todella suuri, tai muuten öljy räiskyy ympärille veden kiehuessa. Öljy ei sekoitu veteen, joten se vain kelluu siinä pinnalla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kahdeksan