MITENKÄ TEHDÄÄN UUNIRIISIPUURO?
Paljonko asteita ja kuinka kauan uunissa, ja millä tasolla?
Kommentit (6)
meillä 6 suuta syömässä, riittääkö vai lisäänkö hieman aineita? ap
joten ehkä kannattaa tehdä kaksinkertainen annos, voihan sitä syödä vielä myöhemminkin päivällä vaikka välipalaksi tai illalla jos yli jää :)
risellapussin kyljessä on kanssa riisiuunipuuron ohje, mutta siinä on enemmän riisiä per litra maitoa.. ei kannata laittaa sen ohjeen mukaan koska muuten puurosta tulee niin tönkköä että sitä ei saa edes lusikalla kauhottua.. kannattaa lisäillä maitoa vielä jossain vaiheessa jos näyttää että menee liian paksuksi. puurosta tulee parasta jos se on melko löysää siinä vaiheessa kun sen ottaa pois uunista.. nimittäin " paksunee" vielä jäähtyessään.
AP voi googlata netistä UUNIPUURO, reseptejä löytyy myös riisi- ja ohrapakkauksista.
Todella helppoa ja hyvää! Vieläkin helpompaa antaa puuron kiehahtaa illalla, sitten sekoittaa ja lisää nestettä+ voinokareita pinnalle ja uuninlämpö n.70 astetta yön yli. Aamulla puuro on valmista.
Vierailija kirjoitti:
AP voi googlata netistä UUNIPUURO, reseptejä löytyy myös riisi- ja ohrapakkauksista.
Todella helppoa ja hyvää! Vieläkin helpompaa antaa puuron kiehahtaa illalla, sitten sekoittaa ja lisää nestettä+ voinokareita pinnalle ja uuninlämpö n.70 astetta yön yli. Aamulla puuro on valmista.
Meinaatko, että ap vielä odottelee vastausta?
litra maitoa voideltuun vuokaan, joukkoon noin pari desiä riisiä, uuniin 150-175 asteeseen keskitasolle. ja niin kauan että puuro on tarpeeksi kiinteää. sekoita välillä. sen parempaa tulee mitä miedommassa lämpötilassa malttaa haudutella. ehkä noin tunti, puolitoista menee aikaa noilla lämpötiloilla. lisää suola vasta valmiiseen puuroon.