Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipojamestarit: voiko SACHERKAKUN tehdä täysin maidotta?

Vierailija
21.09.2006 |

Ja mikä olisi paras ohje? Tummaa suklaata ainakin saa maidottomana, mutta tuleeko kakusta hyvä jos ei käytä voita?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

yksi leipuri, joka käyttää sacherkakkuun ihan siekailematta kauheat määrät voita, suklaata ja oikeaa maitoa. Sorry, en usko että ihan niin hyvää tulee jos raaka-aineita vaihtaa. Tietysti jos joku viisaampi toisin todistaa, niin uskotaan : )

Vierailija
2/2 |
21.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voin kyllä ymmärrän, ja itse pystyisin korvaamaan sen margariinilla, vaikka maku vähän kärsiikin.

Vierailija:


yksi leipuri, joka käyttää sacherkakkuun ihan siekailematta kauheat määrät voita, suklaata ja oikeaa maitoa. Sorry, en usko että ihan niin hyvää tulee jos raaka-aineita vaihtaa. Tietysti jos joku viisaampi toisin todistaa, niin uskotaan : )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla