Tein illalla italian padan valmiiksi tälle päivälle, ja se jäi yöksi hellalle. voiko syödä?
Kommentit (9)
bakteereita sen verran jo ettei ole enää terveellistä syödä. Tokihan voit ottaa riskin ja syödä itse, mutta älä ainakaan lapsille syötä sitä!
siksi esim. pitojen tarjoilua tehtäessä suositus on PIKAINEN JÄÄHDYTYS ja sitten viileään.
Usein teemme illalla ruokaa, joka on nukkumaan mentäessä vielä niin kuumaa, ettei viitsi jääkaappiin laittaa. Annamme jäädä hellalle yöksi ja minkään sortin vaivoja ei koskaan ole näistä ruuista tullut.
Eihän se maksakaan kun joku 5 euroo satsi.
erittämään toksiineja (= myrkkyjä). ei ne bakteerit mitään, vaan ne toksiinit. ei ne toksiinit kuumentamalla lähde
Bakteereja on jo aivan järkky määrä tuollaisen jälkeen. Vaikkei siitä sairastuisikaan, niin ei kannata syödä!
heitä pois vain. ensi kerralla tuskin enää unohtaa..
eli ei pelkkää mikrolla " puolilämpimäksi"