Risottoriisi jäi pöydälle
Menin yöksi töihin ja olin sitä ennen keittänyt ja syönyt risottoriisiä. Kun tulin kotiin, huomasin että mies ei ollut laittanut riisiä jääkaappiin... :( Onko totta, että keitetty riisi pilaantuu helposti? Ei tuota varmaan voi enää syödä? Harmittaa ihan vietävästi, sillä kaapit on aika tyhjät, on kova nälkä ja himoitsin risottoa koko yön. Nyt voisin tietysti seiskalta mennä kauppaan, ja sitten keittää uudet risotot, mutta siinä menee kyllä aikaa - 9 tunnin päästä pitää jo herätä töihin.
Onko 12 h pöydällä ollut risottoriisi auttamatta pilalla vai auttaako jos kiehauttaa uudelleen tms?
Kommentit (2)
Keitetty riisi on erityisen pilaantumisherkkää!! Älä missään nimessä syö sitä, eikä uudelleen lämmityskään auta asiaa yhtään. Siis heitä pois, se ei ole maailman kalleinta, etkä siinä paljoa häviä, kun nakkaat roskiin sen.
Eikä ole pilalla.