Onko teillä joulupiparien kuorruttamiseen tarkoitettuja ylijäämäkuorrutteita?
Siivosin keittiön kaappeja ja meiltä löytyi kuusi puoliksi käytettyä sokerikuorruteputkiloa. Olin jo heittämässä niitä pois, kunnes keksin hyödyntää ne mokkapaloihin!
Tein tavallisen mokkapalapohjan ja puolikkaan kuorrutteen. Lisäsin kuorrutteeseen noiden putkiloiden sisällön, kaikki värit iloisesti sekaisin. Kuorrutteesta tuli tietenkin samanlainen ruskea kuin tulisi muutenkin, kun värit sekoittuivat. Mutta mikä maku! Sata kertaa parempi kuin mikään aiempi mokkapalakuorrute! Jotenkin paksumpaa, makeampaa ja toffeemaisempaa.
Ihanaa :) Mums-mums!
Kommentit (3)
Perinteisesti meillä alkaa joulunvalmistelu vasta ensi viikolla. Hyvä kun muistutit, pitää laittaa nuo piparienkuorrutteet ostoslistalle. Meillä ei vanhat säily, kaikki menee parempiin suihin.
Käytän niitä kuorrutteita muffinsien koristeluun ympäri vuoden. Vaikka ne kovettuisivat pipareiden päällä kuivassa säilyttäessä, muffinsien päällä jääkaapissa eivät yleensä ehdi, ja nonparellit, pikkukarkit, strösselit pysyvät sopivasti kiinni.
Kiitos vinkistä:)