Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aion tehdä lihapadan ensikertaa, voisiko joku tarkistaa reseptini!

Vierailija
05.09.2006 |

Eli jos paistan lihat ja sipulit

sitten laitan ne pataan jossa hieman vettä, ja pakastenuppuvihannekset (jotka voi keittää etukäteen myös?)(?!),

ja lihaliemikuution(?)

Ja lorautan punaviiniä(?)

annan kiehua hiljalleen jonkin aikaa

ja sitten lorautan ruokakermaa(?)



Vai pitäisikö jättää lihaliemikuutio pois ja maustaa itse lievästi?



Entä tarvitaanko jauhoja?



Hmm! Kiitos jos joku viitsii auttaa keltanokkakokkia!

Googletin kyllä reseptejä, mutta en löytänyt aineksiini sopivaa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi laitoin ohjeen (googletin) mukaan kasvissoseeseen 2 kasvisliemikuutiota ja ruoasta tuli aivan liian mausteista..

-ap

Vierailija
2/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ei edes välttämättä tarvitse, mutta toki sitä voi laittaa:) Teetkö naudasta vai possusta? Possun kanssa kerma sopii paremmin. Tarkeintä on antaa padan hautua mahdollisimman kauan miedolla lämmöllä. Lihat voi ruskistaa myös vain kevyesti pinnasta, ja antaa híljalleen kypsyä padassa, tulee mureampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihaa? nautaa?



missä lämpötilassa aattelit paistaa ja kuinka kauan? kannattaa heittää sekaan maustepippureita kokonaisia..

Vierailija
4/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

naudanlihaa, eli jätän ehkäpä kerman pois! Kiitos!



-ap

Vierailija
5/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä pidän lihapataa uunissa pari tuntia ja ylikin jotta on liha mureaa.

Vierailija
6/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli aika kunnolla ja sitten pataan, mutta toki voisin tehdä myös niin että vain ruskistan ja sitten annan kypsyä uunissa miedolla lämmöllä, kuten joku neuvoi.

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

minun kannattaa laittaa vihannekset suoraan pataan.. Ehkäpä vasta lihan jälkeen, jos haudutan ruokaa kauan uunissa!

Vierailija
8/8 |
05.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

-ap

Ja jo siinä vaiheessa lorautan hieman punaviiniä lihojen päälle.