Lue keskustelun säännöt.
kauanko sydäntä pitää keittää?
25.01.2015 |
Sain isältäni suurinta herkkuani, eli kauriin sydämen, mutta en ole koskaan itse sellaista valmistanut. Isältäni sain vain ohjeen, että keitinveteen suolaa, pippuria ja laakerinlehtiä, mutta en tiedä yhtään kauanko tuota tåytyy keittää. Täytyykö tuo myös sulattaa ennen keittämistä, vai laitanko jäisenä kiehuvaan veteen?
Kommentit (3)
oletko koskaan kuullut google hauista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 07:36"]oletko koskaan kuullut google hauista
[/quote]
ja täältä ei saisi kysyä, koska?
Keitä kypsäksi. Kokeile jollakin tikulla tai haarukalla. Minä sulatan ja annan olla vielä huonelämmössä ennen kuin keitän, niin kuin paistit ja pihvilihat ennen kypsentämistä.
Sydämestä tulee muuten oikein hyvää käristystä, naudansydämestäkin.